Vliv osobnosti K. H. Borovského na cestovní ruch Havlíčkobrodska - Dubská, Kateřina; Netková, Jarmila; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat cestovní ruch Havlíčkobrodska ve vztahu ke Karlu Havlíčku Borovskému. Práce je rozčleněna do pěti kapitol. První kapitola obsahuje pojmy z oblasti cestovního ruchu. Život, dílo a zájem o Havlíčka v současné době je popsán ve druhé kapitole. Třetí kapitola se zabývá cestovním ruchem České republiky a Havlíčkobrodska. Ve čtvrté kapitole je analyzován vliv osobnosti K. H. Borovského na cestovní ruch Havlíčkobrodska - jak strana nabídky, tak strana poptávky. V poslední kapitole jsou navržena doporučení k oživení poznávacího cestovního ruchu regionu.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses