Proces řízení spokojenosti zákazníka ve společnosti Datwyler - Šedivá, Michaela; Halík, Jaroslav, 1961-; Jandová, Renate; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce se zabývá procesem řízení spokojenosti zákazníka od počátku obchodního vztahu až po dodávku zboží zákazníkovi tak, jak je prováděna ve výrobním závodě Nový Bydžov. V první řadě se zaměřuje na momenty, které vedou zákazníka k tomu, že si vybere firmu jako svého obchodního partnera, dále analyzuje dosavadní proces řízení spokojenosti zákazníků a proces vyřizování reklamací. V dalším bodě interpretuje vztah a komunikaci se stálými zákazníky. Na závěr jsou na základě zjištěných poznatků vyvozeny silné a slabé stránky společnosti v odvětví komunikace se zákazníky a navržena možná vylepšení.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses