Marketingová analýza vybraného ubytovacieho zariadenia - Kutilová, Jana; Indrová, Jarmila; Jenčková, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práca je venovaná problematike uplatňovania marketingových princípov v oblasti hotelníctva. Jej cieľom je pomocou dielčích analýz vnútorného a vonkajšieho prostredia podrobne zmapovať súčasný stav vybraného ubytovacieho zariadenia a jeho pozíciu na trhu v rámci konkurencie, za účelom skvalitnenia služieb poskytovaných subjektom do budúcna. Teoretické východiská práce sú spracované v jej prvých dvoch kapitolách. Prvá kapitola je venovaná charakteristike ubytovacieho sektoru v podmienkach Českej republiky. Význam marketingu v ubytovacích zariadeniach bližšie rozpracováva kapitola druhá. Tretia časť práce je samotnou analýzou vybraného ubytovacieho zariadenia, Hotela U Raušů vo Velké Bíteši. Výsledky analýz a návrhový koncept budúceho rozvoja s priamou využiteľnosťou v praxi sú následne prezentované v záverečnej časti práce.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses