Možnosti využívání rychle rostoucích dřevin v obci Polná - Novák, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Vetýšková, Lenka (2013)
Tématem mé bakalářské práce je "Možnosti využívání rychle rostoucích dřevin v obci Polná." Tato práce se zabývá problematikou rychle rostoucích dřevin (RRD). Cílem práce je zjištění struktury zdrojů energie, které v současnosti využívají občané v obci Polná a v místní části Hrbov k vytápění. Dalším cílem je zjištění informovanosti a postojů občanů k RRD a případné poptávky po produktech rychle rostoucích dřevin. V teoretické části je zpracována problematika biomasy, rychle rostoucích dřevin a marketingového výzkumu
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: marketingový výzkum; biomasa; rychle rostoucí dřeviny; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing research; biomass; fast growing woody plants; bachelor's theses