Vyjednávací taktiky při nákupu služeb ve Škodě Auto a.s. a optimalizace procesu nákupu - Lang, Jiří (2013)
Teoretická část práce se zabývá taktikami, metodami a strategií vyjednávání, vztahy s dodavateli a je podkladem pro praktickou část. Cílem mé práce je otestování vybraných vyjednávacích taktik a metod přímo v praxi na vybraných výběrových řízení pří nákupu služeb ve Škodě Auto a.s. Výsledkem je nalezení optimální strategie při konkrétních cenových jednání a uvedení jejich výhod a nedostatků. Druhým cílem této práce je optimalizace nákupního procesu a doporučení návrhů na zlepšení.