Vyjednávací taktiky při nákupu služeb ve Škodě Auto a.s. a optimalizace procesu nákupu - Lang, Jiří; Jirsák, Petr; Rak, Tomasz; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Teoretická část práce se zabývá taktikami, metodami a strategií vyjednávání, vztahy s dodavateli a je podkladem pro praktickou část. Cílem mé práce je otestování vybraných vyjednávacích taktik a metod přímo v praxi na vybraných výběrových řízení pří nákupu služeb ve Škodě Auto a.s. Výsledkem je nalezení optimální strategie při konkrétních cenových jednání a uvedení jejich výhod a nedostatků. Druhým cílem této práce je optimalizace nákupního procesu a doporučení návrhů na zlepšení.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses