Analýza systému práce se zákazníky Four Seasons Hotels and Resorts - Nováková, Jiřina (2013)
Práce popisuje vliv vztahů mezi zaměstnanci na pracovišti na kvalitu poskytovaných služeb. Je zde uvedeno, jakými způsoby komunikace probíhá a jaké to má dopady na zákazníky. Během vypracování této práce jsem používala více výzkumných metod, hlavně však analýzu. Po vypracování práce jsem došla k závěru, že vztahy a komunikace mezi zaměstnanci má skutečně velký dopad na kvalitu služeb a tato společnost má ještě co zlepšovat.