Analýza systému práce se zákazníky Four Seasons Hotels and Resorts - Nováková, Jiřina; Halík, Jaroslav, 1961-; Panušová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce popisuje vliv vztahů mezi zaměstnanci na pracovišti na kvalitu poskytovaných služeb. Je zde uvedeno, jakými způsoby komunikace probíhá a jaké to má dopady na zákazníky. Během vypracování této práce jsem používala více výzkumných metod, hlavně však analýzu. Po vypracování práce jsem došla k závěru, že vztahy a komunikace mezi zaměstnanci má skutečně velký dopad na kvalitu služeb a tato společnost má ještě co zlepšovat.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses