Analýza právní úpravy rozpočtu a rozpočtového procesu v podmínkách konkrétní obce - Dubová, Markéta; Marková, Hana, 1950-; Vybíral, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem práce je zanalyzovat právní úpravu týkající se rozpočtu a rozpočtového procesu obce, jakožto územního samosprávného celku, a porovnat, zda se jimi vybraná obec řídí. Práce se dále zabývá otázkou, které orgány v obci jsou za sestavení rozpočtu zodpovědné. V neposlední řadě rozebírá příjmy a výdaje obce v návaznosti na právní předpisy, které je upravují.
Vedoucí práce: Hana Marková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses