Analýza nabídky služeb cestovního ruchu ve vybrané destinaci ve vztahu k vybraným segmentům - Kytlicová, Pavlína; Petrů, Zdenka, 1953-; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce je zaměřena na sociální cestovní ruch ve městě Brně. Cílem práce je analyzovat do jaké míry je nabídka služeb přizpůsobená mládeži, rodinám s dětmi, zdravotně handicapovaným a seniorům v okrese Brno-město. Práce je dělena na teoretickou a analytickou část. Analytickou část je možné rozdělit do čtyř skupin, a sice nabídku atraktivit, analýzu služeb ubytovacích zařízení, stravovacích zařízení a dopravních služeb, které jsou hodnoceny z pohledu potřeb každého segmentu. Vybraná destinace je rozebrána z pohledu atraktivnosti pro jednotlivé segmenty.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses