Analýza nabídky českých hradů a zámků - Neubauerová, Markéta; Černá, Jitka, 1961-; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce řeší problematiku nabídky českých hradů a zámků v internetovém prostředí skrze webové portály. V teoretické část se práce probírá problematikou marketingu v oblasti kultury a dále se obecně zmiňuje o kulturním dědictví a nemovitém památkovém fondu České republiky. Praktická část představuje výzkum a analýzu jednotlivých vybraných portálů zabývajících se turismem. Závěry práce a poznatky vycházejí z vlastního výzkumu autorky, který probíhal po dobu tří let. Veškeré výzkumy byly prováděny metodou online dotazování projektu. Práce by měla sloužit jako podklad pro vytvoření portálu nabízejícího české památky.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses