Ekonomické a hospodárne zavádzanie supermarketov podľa potrieb výroby v automobilovom priemysle - Kvaššay, Ivan (2013)
Diplomová práca sa zaoberá efektívnym a hospodárnym zavádzaním konceptu sekvenčného vychystávania dielov v automobilovom priemysle na decentralizovaných skladovacích plochách, nazývaných supermarkety, v rámci internej logistiky. Práca je rozdelená do siedmich kapitol, prvé tri kapitoly predstavujú teoretické východiská procesného riadenia, Toyota production system a konceptu supermarketov. Štvrtá, piata a šiesta kapitola mapuje a vyhodnocuje aplikáciu teoretických východísk v praxi, v spoločnosti ŠKODA AUTO a.s. a to predstavením spoločnosti a jej produkčného systému, zavedených supermarketov a optimalizáciu v roku 2013. Posledná kapitola je venovaná analýze niekoľkých supermarketov a obsahuje návrh zvýšenia efektívnosti v týchto supermarketoch.