Fúze a ochrana hospodářské soutěže - Berkovcová, Veronika; Moravec, Tomáš, 1983-; Andreisová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce se zabývá tématem spojování podniků, která mají za následek ohrožení hospodářské soutěže na relevantních trzích. Práce si klade za cíl představit případnému čtenáři celou problematiku fúzí a to jak z hlediska teoretického, tak praktického, v aplikaci na tři nedávná rozhodnutí Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže. Práce je v závěru věnována zhodnocení celé úpravy fúzí v české právní úpravě.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses