Analýza péče o zaměstnance ve firmě VEBA a. s. - Machková, Michaela (2013)
Cílem bakalářské práce je analyzovat systém péče o zaměstnance ve firmě VEBA a. s., identifikovat přednosti aplikovaného systému, popřípadě jeho nedostatky a navrhnout vhodná opatření k řešení zjištěných problémů. Teoretická část představuje podklad pro dosažení stanoveného cíle, jsou zde obecně popsány jednotlivé složky péče o zaměstnance. V praktické části jsou aplikovány poznatky z teoretické části na zadanou firmu. Následně jsou zde prezentovány jak výsledky srovnání zaměstnaneckých výhod, tak výsledky průzkumu spokojenosti. Na závěr jsou uvedeny výstupy z rozhovoru s personálním ředitelem firmy.