Analýza péče o zaměstnance ve firmě VEBA a. s. - Machková, Michaela; Šikýř, Martin, 1974-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem bakalářské práce je analyzovat systém péče o zaměstnance ve firmě VEBA a. s., identifikovat přednosti aplikovaného systému, popřípadě jeho nedostatky a navrhnout vhodná opatření k řešení zjištěných problémů. Teoretická část představuje podklad pro dosažení stanoveného cíle, jsou zde obecně popsány jednotlivé složky péče o zaměstnance. V praktické části jsou aplikovány poznatky z teoretické části na zadanou firmu. Následně jsou zde prezentovány jak výsledky srovnání zaměstnaneckých výhod, tak výsledky průzkumu spokojenosti. Na závěr jsou uvedeny výstupy z rozhovoru s personálním ředitelem firmy.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses