Analýza sítě pohostinských zařízení na vybrané turistické trase - Cypriánová, Michaela; Mlejnková, Lena; Jarolímková, Liběna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou sítě pohostinských zařízení na vybrané turistické trase. Je rozdělena do čtyř kapitol. První kapitola je věnována významu stravovacích a ubytovacích služeb v cestovním ruchu a dělení pohostinských zařízení. Druhá kapitola popisuje lokalitu CHKO Český ráj a město Turnov jako srdce Českého ráje. Třetí kapitola obsahuje charakteristiku lokality Zlatá stezka Českého ráje a popis nejznámějších turistických atraktivit, které se nacházejí na vybraném úseku stezky. Tato kapitola ale především analyzuje stravovací a ubytovací zařízení na tomto úseku a detailně porovnává dvě vybrané restaurace a hotely. Poslední kapitola shrnuje zjištění a dává doporučení.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses