Provozní analýza vybraného ubytovacího zařízení - Silokhin, Evgeny; Mlejnková, Lena; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této bakalářské práce je analýza provozu středně velkého luxusního hotelu v Praze se zaměřením na organizaci a kvalitu poskytovaných služeb. Bakalářská práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy souvísející s provozem ubytovacích zařízení a systémem jejich fungování. Teoretická část se také zabývá popisem jednotlivých hotelových úseků. V praktické části se práce zaměřuje na dílčí provozní oddělení vybraného hotelu a také na charakteristiku konkurenčního prostředí. Na základě zjištěných informací byla sestavena SWOT analýza, díky níž byly vytvořeny vlastní návrhy jak efektivněji využit přiležitosti a předejít možným hrozbám.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses