Analýza financování neziskové organizace Spoločnost Downovho syndrómu na Slovensku - Hrušovská, Petra; Vávrová, Hana, 1970-; Vilikusová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této práce je provedení analýzy financování nestátní neziskové organizace. V teoretické části je krátce vymezen neziskový sektor a postavení nestátních neziskových organizací v ekonomice. Následně jsou popsány způsoby financování těchto organizací a na závěr je teoreticky vymezena finanční analýza neziskové organizace. Praktická část bakalářské práce je zaměřena na způsoby financování a finanční analýzu občanského sdružení Spoločnosť Downovho syndrómu na Slovensku.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses