Finanční analýza společnosti PODA, a.s. - Přeček, Ondřej (2013)
Náplní bakalářské práce " Finanční analýza podniku PODA, a. s. " je zjištění finanční situace dané firmy za sledované období. Pozornost bude rovněž věnována porovnávání výsledků analýzy s konkurencí. Práce je složena ze dvou částí -- teoretické a praktické. V teoretické části jsou nastíněny a definovány základní pojmy, potřebné pro pochopení dané problematiky. Praktická část se pak zabývá konkrétní aplikací finanční analýzy, přičemž v závěru dochází k sumarizaci zjištěných poznatků a náhledu do budoucího vývoje firmy.