Finanční analýza společnosti PODA, a.s. - Přeček, Ondřej; Sieber, Patrik, 1977-; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Náplní bakalářské práce " Finanční analýza podniku PODA, a. s. " je zjištění finanční situace dané firmy za sledované období. Pozornost bude rovněž věnována porovnávání výsledků analýzy s konkurencí. Práce je složena ze dvou částí -- teoretické a praktické. V teoretické části jsou nastíněny a definovány základní pojmy, potřebné pro pochopení dané problematiky. Praktická část se pak zabývá konkrétní aplikací finanční analýzy, přičemž v závěru dochází k sumarizaci zjištěných poznatků a náhledu do budoucího vývoje firmy.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses