Analýza personálních činností v odštěpném závodě společnosti HP-Pelzer, s. r. o. v Žatci - Kocíková, Lenka; Šikýř, Martin, 1974-; Lošťáková, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem bakalářské práce je analyzovat provádění personálních činností v odštěpném závodě společnosti HP Pelzer, spol. s r. o., která působí v automobilovém průmyslu a zabývá se výrobou komponentů interiérového vybavení aut. Součástí naplnění cíle bakalářské práce je identifikace předností a nedostatků provádění jednotlivých personálních činností, uvedení příkladů dobré praxe, popřípadě stanovení vhodných opatření vedoucích ke zlepšení současného stavu. Bakalářská práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část vymezuje základní pojmy a podstatná východiska personální práce a personálních činností. Praktická část analyzuje systém, zásady a postupy provádění personálních činností ve vybrané společnosti. Bakalářská práce je zpracována na základě odborné literatury, interních dokumentů, osobních rozhovorů i vlastních zkušeností.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses