Finanční analýza Chodovar spol. s r. o. - Priesol, Tomáš; Mikan, Pavel, 1963-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Hlavním cílem této bakalářské práce je posouzení finančního zdraví podniku Chodovar spol. s r.o. v letech 2007 -- 2011. Práce je rozdělena na dvě části. Nejdříve budou v části teoretické představeny metody, které jsou následně v části praktické aplikovány na konkrétní podnik. Mezi použité metody je možné zařadit analýzu absolutních a poměrových ukazatelů, bilanční pravidla, pracovní kapitál, pyramidový rozklad ROE, bonitní a bankrotní modely, výpočet ekonomické přidané hodnoty a srovnání s konkurenčním podnikem. Dále je uveden možný vývoj společnosti v roce 2012. V závěru budou uvedeny získané výsledky a zhodnocení finanční situace společnosti.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses