Hodnocení efektivnosti získávání zaměstnanců pro ExxonMobil - Janečková, Radka; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Cetkovský, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce se zabývá hodnocením efektivnosti získávání zaměstnanců pro společnost ExxonMobil. Cílem je zhodnotit metody získávání, které se využívají k oslovení zkušených odborníků s praxí. Teoretická část popisuje proces získávání zaměstnanců, jeho kroky a metody využívané k oslovení uchazečů. Praktická část seznámí čtenáře se situací na trhu práce v petrochemickém průmyslu, představí společnost ExxonMobil a zhodnotí metody získávání, které se využívají v 6 vybraných státech Evropské unie při obsazování pozic zkušenými odborníky s praxí. Závěrem jsou uvedeny náměty, které by mohly přispět k tvorbě regionální strategie získávání zkušených odborníků s praxí.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses