Analýza pracovního kapitálu ve společnosti HOPI s.r.o. - Kratochvílová, Petra; Neumaierová, Inka, 1960-; Novák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat a řešit problematiku pracovního kapitálu v logistické společnosti HOPI s.r.o. Najít především slabá místa a navrhnout jejich zlepšení. Budou rozebrány jednotlivé složky čistého pracovního kapitálu tj. pohledávky, zásoby, finanční majetek a krátkodobé závazky. Práce se zaměřuje na řízení každé této složky jednotlivě, aby bylo dosaženo nejefektivnějšího způsobu řízení, ale řeší i jejich vzájemné souvislosti. V bakalářské práci bude zjištěna meziroční změna pracovního kapitálu a dalších souvisejících ukazatelů pro vybraný podnik za roky 2010/2011 a následně srovnání s odvětvovými čísly.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses