Relaunch značky Physiogel na českom a slovenskom trhu - Tatičová, Lucia (2013)
Uvedenie nového produktu na trh je dôležitou a náročnou etapou životného cyklu produktu. Predstavuje taktiež neľahký proces pre konkrétnu firmu. Cieľom diplomovej práce je, prostredníctvom vypracovania marketingového plánu, a realizácie marketingového výskumu zhodnotiť vhodnosť zvoleného marketingového mixu produktovej rady Physiogel. Teoretická časť práce poskytne základný pilier na pochopenie danej problematiky. Následne, praktická časť prinesie v prvej etape vypracovanie marketingového plánu, a v druhej etape sa bude venovať marketingovému výskumu, jeho štruktúre, analýze a vyhodnoteniu. Výstupom týchto aktivít bude nie len analýza a zhodnotenie súčasne realizovanej stratégie marketingového mixu, ale taktiež obohatenie poznatkov týkajúcich sa cieľovej skupiny a vytvorenie odporúčaní orientovaných na prípadnú modifikáciu zvoleného mixu a marketingových aktivít na rok 2014.