Přeprava nebezpečných zásilek po vnitrozemských vodních cestách - Turek, Martin; Novák, Radek, 1960-; Seidlová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Přeprava nebezepčných zásilek představuje přímá i nepřímá rizika vyplývající z povahy tohoto zboží pro osoby, zvířata, majetek, ale také životní prostředí. Tato práce pojednává o jednom ze způsobu přepravy tohoto zboží, a to pomocí vnitrozemské vodní plavby. Cílem práce je představit a popsat aspekty, legislativní úpravu, možnosti, související problémy a rizika související s takovou přepravou.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses