Analýza péče o zaměstnance s přihlédnutím ke změnám v připravovaném zákoně o úřednících - Freimann, Antonín; Němec, Otakar; Doležal, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce na téma Analýza péče o zaměstnance a dopady Zákona o státní službě na zaměstnance Ministerstva průmyslu a obchodu. Za pomoci provedené analýzy problematiky péče o zaměstnance patřící do personální oblasti , jsou získány teoretické poznatky, které jsou v praktické části srovnány s aktuálním stavem péče o zaměstnance na Ministerstvu. Prostřed- nictvím doporučení a návrhy na zlepšení jsou předloženy náměty, vedoucí k možnému zefektivnění práce a zvýšení spokojenosti zaměstnanců. V práci je rozebírán chystaný Zákon o státní službě č. 218/2002 Sb. , upravující postavení úředníků ve státní správě. Tento zákon je konfrontován se současným stavem personální politiky na Ministerstvu a následně jsou předloženy možné dopady tohoto zákona na personální činnosti. V závěru práce je provedeno zhodnocení práce a významu péče o zaměstnance.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses