Získávání, adaptace a vzdělávání zaměstnanců veřejné správy - Sadilová, Markéta; Vláčil, Jan, 1943-; Zinkaizl, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce je orientovaná na personální činnosti v územních samosprávných celcích. Práce nejprve nastiňuje teoretické základy veřejné správy v kontextu jejích reforem. Poté jsou popsána teoretická východiska jednotlivých personálních činností. Cílem práce je prostřednictvím analytické metody vyhodnotit získávání, adaptaci a vzdělávání zaměstnanců v územních samosprávných celcích. Na teoretickou část navazuje empirický výzkum, který se zabývá mírou a kvalitou prováděných personálních činností v praxi. Z empirického výzkumu jsou vyvozeny doporučení ke zlepšení současného stavu personálního managementu v územních samosprávných celcích.
Vedoucí práce: Jan Vláčil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses