Možnosti finančního zajištění ve stáří - Hruška, Jan; Smrčka, Luboš; Zámečník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této diplomové práce je představit a porovnat možnosti finančního zajištění ve stáří. Práce není zaměřena na makroekonomické hodnocení důchodového systému v ČR, ale na individuální vypořádání se jedince s určitými nastavenými podmínkami a nalezení optimální cesty k zajištěnému stáří pomocí soukromého spoření. Práce je rozdělena do dvou částí. První část prezentuje okrajově současný důchodový systém a představuje jednotlivé možnosti spoření. Druhá část je věnována propočtům výhodnosti jednotlivých forem spoření a zakončená doporučeným spořícím plánem.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses