Analýza systému péče o zaměstnance v organizaci - Kuropatwová, Edita; Stříteský, Marek; Štorek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tématem bakalářské práce je analýza péče o zaměstnance. Cílem práce je provedení rozboru jednotlivých oblastí povinných i nepovinných složek péče o zaměstnance v podniku a návrh opatření, která by mohla zefektivnit současný systém péče a zvýšit spokojenost zaměstnanců. Součástí práce je i průzkum mezi zaměstnanci a vytvoření SWOT analýzy. První část bakalářské práce je zaměřena na teorii v oblasti povinné i nepovinné péče. S využitím odborné literatury a Zákonu č. 262/2006 Sb., Zákoníku práce, jsou vymezeny základní pojmy, patřící do této oblasti. V úvodu praktické části je představena analyzovaná společnost a následně popsána aplikace opatření v jednotlivých oblastech péče o zaměstnance. Součástí praktické části jsou výsledky dotazníkového šetření, které zjišťovalo spokojenost mezi zaměstnanci se současným systémem a SWOT analýza. Na základě zjištěných informací jsou doporučeny kroky, které by mohly vést ke zlepšení současného stavu.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses