Uvedení nové značky na trh a aplikace marketingového plánu - Hojgr, Pavel (2013)
Diplomová práce se zabývá analýzou použitých marketingových nástrojů při uvádění nové značky elektrických kartáčků Philips Sonicare na trh v České republice. Analýza spočívá ve vyhodnocování konkrétního použití zvolených nástrojů marketingového plánu a především celého komunikačního mixu v nadnárodní společnosti. Autor se dále kromě samotného zhodnocení snaží doporučit nápravná opatření pro jednotlivé kapitoly marketingového plánu a další budoucí postup, především s ohledem na marketingové aktivity pro následující rok.