Informační systém pro sportovní kluby - Krug, Jan (2013)
Diplomová práce se zabývá návrhem a vývojem informačního systému pro sportovní kluby na platformě Google App Engine. Teoretická část práce se zabývá Cloud Computingem a jeho jednotlivými typy. Dále je zde detailně analyzována platforma Google App Engine. Praktická část se zabývá samotnou analýzou a vývojem informačního systému pro sportovní kluby.