Informační systém pro sportovní kluby - Krug, Jan; Šlajchrt, Zbyněk; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Diplomová práce se zabývá návrhem a vývojem informačního systému pro sportovní kluby na platformě Google App Engine. Teoretická část práce se zabývá Cloud Computingem a jeho jednotlivými typy. Dále je zde detailně analyzována platforma Google App Engine. Praktická část se zabývá samotnou analýzou a vývojem informačního systému pro sportovní kluby.
Vedoucí práce: Zbyněk Šlajchrt
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses