Návrh webové aplikace pro řízení tréninkového procesu atletů - Šimůnek, Dominik; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Rais, Aziz Ahmad; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Předmětem této diplomové práce je vývoj webové aplikace pro podporu řízení tréninkového procesu atletů. Aplikace by měla sloužit jak atletům k evidenci tréninkových dávek, závodů a dalších ukazatelů, tak i trenérům k plánování tréninku a jeho vyhodnocování. V rámci práce je provedeno zhodnocení existujících možností pro podporu řízení a evidence tréninku. Na základě tohoto zhodnocení, vlastních zkušeností autora a konzultací s atletickými trenéry a samotnými atlety jsou specifikovány požadavky na funkcionalitu aplikace. Podle požadavků jsou definovány případy užití všech aktérů a vytvořen návrh aplikace pomocí diagramu tříd. Systém je naprogramován pomocí moderních webových technologií Grails a Groovy. Výsledná webová aplikace je veřejně přístupná na adrese www.goodathlete.cz.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses