Založení české restaurace v Mexiku - Patočka, Tomáš; Lorenc, Miroslav, 1974-; Krčmář, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato práce se zabývá analýzou mexického podnikatelského prostředí, která je následně využita pro tvorbu konkrétního podnikatelského plánu - založení české restaurace v Mexiku. Práce poskytuje analýzu základních odlišností, bariér i příležitostí mexického trhu a ukazuje složitost podnikání pro české subjekty na mexickém území. Na základě této analýzy je představen obchodní plán pro účely založení typicky české restaurace v hlavním městě Mexico City. Plán v sobě odráží veškeré specifika odlišného trhu s přihlédnutím k patřičnému odvětví. V plánu jsou identifikovány nezbytné kroky a činnosti, které jsou pro úspěch tohoto záměru podstatné a ukazují náročnost jeho realizace. Touto prací se dospělo k závěru, že daný podnikatelský záměr má šanci na úspěch, a jeho realizace tak má smysl.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses