Rozbor parametrů výrobních zakázek ve společnosti NATE - nápojová technicka a. s. za období 2002 - 2012 - Klepetková, Iva; Svobodová, Hana, 1961-; Němcová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato práce se zabývá analýzou výrobních parametrů dvou hlavních produktů společnosti NATE-nápojová technika a.s. za období 2002-2012. Vychází z teoretické podstaty řízení výrobního a nákupního procesu. Analyzuje jednotlivé výrobní zakázky z pohledu odběratelského místa, splnění časových termínů jejich výroby, nákladovosti a produktivity. Na základě této analýzy jsou odhalena slabá místa v procesu výroby a nákupu a jsou nalezeny možné způsoby jejich řešení.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses