Reorganizace společnosti Technistone, a.s. - Zimová, Veronika; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Proces reorganizace je v našem právním řádu poměrně novým elementem, který byl zaveden až v roce 2008 v rámci insolvenčního zákona. V insolvenčním právu zastupuje sanační princip řešení úpadku. Diplomová práce se zabývá konkrétním případem reorganizace společnosti Technistone, a.s., která je jediným výrobcem konglomerovaného kamene ve střední Evropě. Toto téma považuji za vysoce aktuální, protože v po příchodu globální ekonomické krize posledních letech mnoho podniků čelilo podobné podnikové krizi jako právě Technistone, a.s..
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses