Získávání, výběr, přijímání a adaptace zaměstnanců v malé organizaci - Školníková, Martina (2013)
Diplomová práce se zabývá procesy získávání, výběru, přijímání a adaptace nových zaměstnanců ve společnosti R3 group. Jelikož se jedná o malou firmu, jsou obsahem práce i specifika tohoto druhu podniků a s tím spojené odlišnosti personální práce. Práce je rozdělena na dvě části -- teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou charakterizovány vybrané personální činnosti, jejichž poznání tvoří teoretické východisko pro praktickou část. V druhé části je pozornost zaměřena na zkoumání současně nastavených procesů získávání, výběru, přijímání a adaptace zaměstnanců ve společnosti R3 group. Cílem diplomové práce je zhodnocení současně nastaveného procesu obsazování volných pracovních míst a navržení změn vedoucích ke zkvalitnění celého procesu.