Finanční a ekonomická analýza výrobce a distributora sportovního vybavení - Ondráček, Jakub; Kotáb, Jiří; Habrnal, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Předmětem této bakalářské práce je komplexní posouzení finančního zdraví společnosti Sporten, a.s., která je vedoucí českou firmou zabývající se výrobou lyţařských potřeb na českém trhu. Práce se zaměřuje na zhodnocení činnosti za roky 2007-2011, přičemţ pouţité metody, podle kterých se postupovalo, jsou popsány v teoretické části. V praktické části potom dochází jiţ k samotné aplikaci definovaných postupů na konkrétně vybraný podnik a k následné interpretaci zjištěných výsledků. Práce je psána z pohledu externího analytika, tzn. ţe nebyly vyuţity ţádné interní finanční výkazy a veškeré vstupní informace, ze kterých analýza vychází, jsou veřejně přístupné, především se jedná o účetní závěrky a výroční zprávy za jednotlivé roky.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses