Body image očami českého spotrebiteľa so zameraním na kozmetický trh - Kováčová, Lenka; Stříteský, Václav; Koudelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Táto bakalárska práca sa zameriava na body image. Jej úlohou je analyzovať postoj českého spotrebiteľa v súvislosti s touto tematikou. Hľadá odpoveď na otázku: "Aké dôležité je pre českého spotrebiteľa dobre vyzerať a čo aktívne robí pre to, aby dobre vyzeral?". Taktiež pomocou vlastného výskumu zistiť, ako kozmetické firmy pracujú s body image, akú dôležitosť mu prikladajú a porovnať vzťah českého spotrebiteľa k body image a vzťah kozmetických firiem k body image.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses