Finanční analýza společnosti BENEA s.r.o. - Bartík, Jakub; Slunčík, Peter; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce analyzuje finanční zdraví a výkonnost pekárny BENEA s.r.o. sídlící v Benešově. Indikátory finanční situace zkoumáme v období let 2007-2011. Na podnik jsou aplikovány metody horizontální a vertikální analýzy, poměrové ukazatele, bonitní a bankrotní modely. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou zobrazena východiska pro výpočty jednotlivých ukazatelů. Výsledky jsou v praktické části porovnány s odvětvovými hodnotami a následně interpretovány. V závěru je pak souhrnné hodnocení celkové finanční situace společnosti.
Vedoucí práce: Peter Slunčík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses