Hasičský a záchranný útvar hlavného mesta Bratislava - Komár, Jozef; Mervart, Michal, 1977-; Kačala, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cieľom tejto diplomovej práce je analýza a popis fungovania hasičského a záchranného útvaru operujúceho na území Bratislavy, hlavného mesta Slovenskej republiky. Aby sa zabránilo vzniku škôd na životoch obyvateľov a ich majetku, je nevyhnutné, aby sa jednotky požiarnej ochrany dostali na miesto vzniku mimoriadnych udalostí v čo možno najkratšom čase, čomu napomáha najmä efektívne plošné rozmiestnenie jednotiek požiarnej ochrany na území mesta. Práca sa teda zameriava aj na zhodnotenie súčasného stavu plošného rozmiestnenia JPO a na návrh nového plošného rozmiestnenia jednotiek požiarnej ochrany, ktoré by spĺňalo požiadavky na časy dojazdu a počet jednotiek požiarnej ochrany potrebných k zásahu.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses