Získávání a výběr zaměstnanců - Gliniarczyková, Šárka; Palíšková, Marcela, 1961-; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá procesem získávání a výběru zaměstnanců. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část obsahuje pojmy, které jsou důležité k pochopení problematiky procesu získávání a výběru zaměstnanců. Praktická část je rozdělena do tří kapitol. První kapitola stručně charakterizuje společnost xxx. Následující dvě kapitoly se zabývají procesem získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti. Cílem bakalářské práce je srovnat teoretickou část práce s procesem získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti xxx. Práce je zpracovaná na základě odborné literatury, interních materiálů a rozhovorů se zaměstnanci oddělení Správy lidských zdrojů.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses