tímová práca, práca vo virtuálnom tíme - Valentínová, Alexandra; Kašparová, Eva, 1958-; Vostarková, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Predmetom tejto bakalárskej práce je predstavenie tímovej práce a práce vo virtuálnom tíme. V teoretickej časti práce je vysvetlenie jednotlivých pojmov, ich definície a základné charakteristiky. Kapitola sa začína definovaním pojmov ako sociálna a pracovná skupina, tímová práca a následne ich odlíšenie. Ďalej sa práca zameriava na virtuálny tím, jeho zrod z pohľadu autorov moderného manažmentu, rozdiely medzi tradičným tímom s virtuálnym tímom a nástroje, ktoré sú využívané pri práci vo virtuálnom tíme. Druhá, praktická časť je zameraná na klasické a virtuálne tímy z pohľadu študentov Slovenskej technickej univerzity v Bratislave, ktorí boli v úlohe respondentov empirického výskumu pomocou dotazníka. Prínosom práce je tu ich vlastný pohľad na prácu v tímoch, čo by zdokonalili, aby boli tímy úspešné.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses