Analýza získavania a výberu uchádzačov do organizácie AIESEC - Daniš, Pavel (2013)
Získavanie a výber uchádzačov je jednou z najdôležitejších oblastí personálneho riadenia. Práca si dáva za cieľ zhodnotiť a zanalyzovať procesy získavania a výberu uchádzačov v medzinárodnej organizácii AIESEC. Za účelom dosiahnutia tohto cieľa sú použité metódy, ktoré skúmajú procesy na základe týchto troch faktorov: vhodnosť, validita a užitočnosť. Po predložení dôkazov, ktoré ukazujú slabé miesta v týchto troch faktoroch, sú navrhnuté možné riešenia k zlepšeniu procesov získavania a výberu uchádzačov.