Analýza získavania a výberu uchádzačov do organizácie AIESEC - Daniš, Pavel; Palíšková, Marcela, 1961-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Získavanie a výber uchádzačov je jednou z najdôležitejších oblastí personálneho riadenia. Práca si dáva za cieľ zhodnotiť a zanalyzovať procesy získavania a výberu uchádzačov v medzinárodnej organizácii AIESEC. Za účelom dosiahnutia tohto cieľa sú použité metódy, ktoré skúmajú procesy na základe týchto troch faktorov: vhodnosť, validita a užitočnosť. Po predložení dôkazov, ktoré ukazujú slabé miesta v týchto troch faktoroch, sú navrhnuté možné riešenia k zlepšeniu procesov získavania a výberu uchádzačov.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses