Zákaznický vývoj v systému SAP - Rybička, Josef (2013)
Tato práce se zabývá systémem SAP z technologického pohledu a zaměřuje se na technologický základ SAP NetWeaver. Hlavním cílem je práce popsat a prakticky demonstrovat zákaznický vývoj v systému SAP a v souvislosti s tím i charakterizovat technologický základ SAP NetWeaver a jeho strategický význam pro podniky. Vývoj je demonstrován vytvořením aplikace v jazyce ABAP s použitím metodiky MMSP. Práce je uceleným materiálem pro začínající vývojáře v systému SAP a obsahuje návody, jak aplikace vyvíjet a jak používat vývojové nástroje