Zákaznický vývoj v systému SAP - Rybička, Josef; Buchalcevová, Alena, 1958-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato práce se zabývá systémem SAP z technologického pohledu a zaměřuje se na technologický základ SAP NetWeaver. Hlavním cílem je práce popsat a prakticky demonstrovat zákaznický vývoj v systému SAP a v souvislosti s tím i charakterizovat technologický základ SAP NetWeaver a jeho strategický význam pro podniky. Vývoj je demonstrován vytvořením aplikace v jazyce ABAP s použitím metodiky MMSP. Práce je uceleným materiálem pro začínající vývojáře v systému SAP a obsahuje návody, jak aplikace vyvíjet a jak používat vývojové nástroje
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses