Analýza business modelu hostingových služieb - Šiška, Adrián; Charvát, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Novák, Michal (2013)
Cieľom práce je identifikovať typy obchodných modelov využívaných hostingovými službami.
Vedoucí práce: Michal Charvát
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: skladování dat; zpřístupňování informací; webové služby; management [obor bakal. práce]; hosting; cloud; bakalářské práce; data warehousing; accessibility of information; web services; bachelor's theses