Barterový obchod (vybrané problémy) - Jeriová, Karolína; Šumpíková, Markéta, 1970-; Sladký, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce s názvem "Barterový obchod (vybrané obchody)" představuje barterové kluby/LETSystémy jako alternativní ekonomiku. Práce poskytuje historický vývoj barterových klubů/LETSystémů, teoreticky analyzuje barterové kluby/LETSystémy jako systémy platebního styku, jako jinou formu organizace trhu. Projekt diplomové práce zahrnuje výsledky dotazníkového šetření, v jehož rámci byly osloveny fyzické i právnické osoby působící v České republice.
Vedoucí práce: Markéta Šumpíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses